Jaha, då står man där på dagis en fredag kväll för att hämta lilla Stina Silverhjärta som tidigare i veckan varit kräksjuk. Hemma i huset utanför toadörren har Peter Silverhjärta parkerat sig sedan i går då han fick åka hem från jobbet för att möta samma öde som Stina och stora dottern Freja Silverhjärta ligger förkyld och snuvig och kurerar sig för att kunna spela basketmatch i helgen.

Hmm vilka tappra små själar i vår familj. Åter tillbaka till dagis och hämtning av lilltjejen. Stina Silverhjärta mitt i skapandet av en färgglad teckning ropandes högt och tydligt -Mamma, mamma gissa vad, mitt bajs är bara en enda smet, du vet, det är bara en enda röra i toan.

Jaha, då blev man populär här också för genast känns det som att man skickat tillbaka sitt barn till dagis för tidigt och med smet i rumpan.

Väl hemma så möttes jag av en söt och blek Peter Silverhjärta som nu läser böcker på löpande band, en lite mindre snuvig Freja Silverhjärta som tror på vinst på basketmatchen imorgon och på söndag. C-vitamin, vitlök och massor av sömn så hoppas vi på en helg som kryar på hela familjen.

Ta hand om er och håll er undan för smeten i toan