I vår familj så finns det en tradition där barnen fått bjuda med sig sina kompisar och fira på Hard Rock Café i Stockholm. 

Vi föräldrar har alltid tänkt att detta skulle gå över när barnen fick växa upp och inse att Hard Rock Café inte är det mest exklusiva stället i stan (speciellt nu när jänkarkärran inte längre är kvar i baren och flipperspelen är undanstädade). 

Men vi har såklart helt fel, Stina vill väldigt gärna gå på Hard Rock nu när hon fyller 19, sagt och gjort. Utöver den närmaste familjen så var även Linnea (Johan Bergmans flickvän) med, hon är ju vår inneboende under sensommaren. För mig och Jane är det lite som en vaktavlösning i flickrummet. Linnea ska träna med kocklandslaget for att delta i VM i Lyon senare i år och nu tränar de för fullt i Älvsjö. 

Som vanligt frossade alla med något enstaka undantag på Hard Rock Caf´es goda hamburgare 

En stor skillnad var dock att hon den här gången absolut inte ville att personalen skulle sjunga sin grattishälsning, det vore ju superpinsamt! Men det var en annan födelsedag som firade och då kunde vi ju alla stämma in och sjunga för vår lilla 19-åring!

Grattis!