volvo 1024x576

Efter en paus på nästan ett år så är Stina Silverhjärta i full gång med att övningsköra igen. Skolarbetet var helt enkelt viktigare än körkortet så det fick vänta. Nu är skolan klar och det är full fart framåt som gäller på alla sätt och vis.

¨När mängdträningen kom igång så började Stinas förståelse för bilkörning öka i en rasande fart. Numera har vi sällan "nära döden upplevelser" när vi swishar runt ute i trafiken på sommarkvällarna.

Stina har precis börjat plugga teorin och tidigt i höst är det säkert dags för uppkörning. Stina själv tycker att det går OK men teoripluggandet men att det är mycket saker som ska bankas in i skallen. Stina berättar "Appen är bra men allt viktigt måste skrivas ned i ett block. Vissa saker är enkla som att lastbilar får åka i 80 men annat är inte lika självklart. Då vill man ju kunna hitta igen alla viktiga saker på ett enda ställe".

"Jag har kört fyra lektioner på körskola" säger Stina och fortsätter, " Det är intressant att lära sig och det är bra att den som sitter brevid, är pedadgogisk och vet hur man ska förklara saker". Mixen mellan att köra privat och ta lektioner är bäst, lagom med press och inte för dyrt.

 handledaransvar