Joomla! 3.3

Familjen Silverhjärta är som vanligt tidigt ute med nyheter när det gäller joomla och den 30 april så släpps den nya versionen av det fantastiska CMS systemet Joomla.

Den nya versionen har som vanligt en hel del nyheter att erbjuda, stor som litet.

Joomla! CMS 3.3 Stable releasen är planerad till 30 April 2014

  • 3.3 kommer att vara den mest stabila Joomla! releasen någonsin.
  • Ersätter MooTools baserad kod med jQuery. Detta kommer medföra snabbare sidor
  • Implementering av Mikrodata
  • Releasen är inriktad på att hjälpa dig att öka produktiviteten!

Joomla! - Det säkraste CMS-systemet på planeten!

Joomla! 3.3 kommer att öka webbplats säkerhet till en ny nivå. Joomla! 3.3 har bättre kryptering som bland annat kan användas för att skapa säkra lösenord. Ovanpå att inkludera två faktorer för autentisering som redan finns i 3.x serien, gör detta Joomla! CMS till det säkraste Open Source CMS:et på marknaden .

Joomla! 3.3 fortsätter att ersätta MooTools baserade JavaScript med sina jQuery motsvarigheter. Det finns ett antal fördelar med detta, från att göra din webbplats laddas snabbare genom att minska storleken på din Joomla! webbsida.

Microdata har varit en av de mest efterfrågade funktionerna för Joomla! Webb semantiken går framåt med syfte att göra en mer användbar hemsida som kommer att relatera allt på nätet med en "mening" som inte är rå "textdata". Denna funktion gör att många aspekter av innehållet återges av Joomla! CMS förklaras till sökmotorer med hjälp av semantisk information . Till exempel kan breadcrumbs märkas upp som sådana , och används i sökresultat för att ge en visuell representation av ämnen och kategorier.