CMS-systemet Joomla fortsätter att utvecklas och så även silverheart.se. Joomla! är numera upp i version 3.9X och efter sommaren kommer version 4.0 släppas med mängder av kul nyheter. Joomla är ett open source system som tillåter användare att ladda ner mjukvaran och använda den helt gratis.

CMS-systemet består av en databas som håller ordning på alla artiklar och ett skal där man presenterar informationen. detta kan användas till allt från webbutiker till avancerade bokningssystem och vanliga hemsidor.

Det är helt fantastiskt och såklart vill man ge en liten slant som tack för hjälpen även om det inte är ett måste.

Mer info om Joomla! hittar ni här: https://www.joomla.org/

Tidigare så skrev jag egna mallar till Joomla men det orkar jag inte hålla på med längre, dessutom så finns det fantastiskt duktiga företag som inte gör annat än att utveckla skal till Joomla och Wordpress. Min leverantör heter Rockettheme och jag rekommenderar dem varmt även om de numera fokuserar på Grav och Wordpress mer än på Joomla.

Mer info om Rockettheme hittar ni här: https://rockettheme.com/

Även om allt kommer i en box så måste man göra själva implementationen själv och det kräver både lite tanke och klurighet innan man vet hur informationen ska presenteras på bästa sätt på silverheart.se